Els alumnes de primer de l’aula d’acollida hem portat els plats típics del nostre país.
De Romania hem portat KIEG que és un pastís, de Nigèria uns bunyols d’anís que es diuen PORPOF i del Marroc hem portat tres tipus de pans: JUBS, AGRAM BOTGORE, que és un pa d’espècies i verdures i LAMSAMAN, que és un pa fregit.
També hem portat DANJAL que és albergínia arrebossada i fregida.
El COUS COUS no podia faltar i de postres hem menjat un pastís dolcet de taronja, la MASCUTA.
De Romania hem portat KIEG que és un pastís, de Nigèria uns bunyols d’anís que es diuen PORPOF i del Marroc hem portat tres tipus de pans: JUBS, AGRAM BOTGORE, que és un pa d’espècies i verdures i LAMSAMAN, que és un pa fregit.
També hem portat DANJAL que és albergínia arrebossada i fregida.
El COUS COUS no podia faltar i de postres hem menjat un pastís dolcet de taronja, la MASCUTA.
El XAI (te negre) ha acompanyat tots aquests plats, estava molt bo!
Cous cous i, al fons, Mascuta
Mascuta i, a dalt a l'esquerra, Kieg
4 comentaris:
Hola Fàtima,
Sóc la Saida de 1r C , estic a classe d'informàtica del Pla d'Entorn, amb el Ramon.
Veig que ofereixes menjar als teus companys.
Ets molt amable...
Bona tarda
Hola Mohamed el Mohagir,
Sóc la Saida de 1rc.
Per que ets tan empipador i tan mogut?
Adeu.
Hola a tots soc la naima de 3r. tot aixo esta molt bo. adeu.
See Here or Here
Publica un comentari a l'entrada